• Bine ai venit!

5 idei despre decizia lui Marcel Ciolacu care cere suspendarea negocierilor politice.

  1. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că trebuie să suspendăm negocierile despre viitorul guvern până când se rezolvă solicitările sindicatelor și problema reformei pensiilor speciale.
  2. Ciolacu consideră că stabilitatea țării și bunul guvernământ sunt importante pentru a ajuta românii și economia în fața crizelor. Dar acum, agenda politică nu mai este în acord cu nevoile românilor, iar el a promis să pună mereu interesele românilor pe primul loc.
  3. El crede că toți politicienii trebuie să se concentreze acum pe rezolvarea cererilor sindicatelor și a problemei reformei pensiilor speciale. Până când aceste două priorități nu sunt rezolvate, negocierile despre viitorul cabinet trebuie să fie suspendate.
  4. Ciolacu a subliniat că Coaliția are responsabilitatea să se reunească în primul rând pentru a răspunde nevoilor urgente ale românilor. Un program de guvernare viitor trebuie să includă soluții sustenabile și un termen clar pentru noua lege a salarizării.
  5. Sindicatul din Învățământ a anunțat că va începe o grevă generală începând cu data de 22 mai din cauza neîndeplinirii cererilor salariale. Negocierile cu reprezentanții Guvernului nu au avut succes în ultimele zile.