• Bine ai venit!

Agentia Pentru Dezvoltare Regionala Vest achizitioneaza Furnizarea de licențe și servicii de mentenanță pentru utilizarea bazei de date Cortex

Furnizarea a 100 licențe utilizare Cortex Uniplex, 1 licență client pentru conectare la API Cortex Uniplex pentru 500 de utilizatori și 60 de conexiuni concurente și subscripție mentenanță baze de date Cortex și aplicații asociate - 1 an. Numar zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 6 . Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare adresate in termenul prevazut in anuntul de participare, cu cel putin 3 zile inainte de data limita pentru depunerea ofertelor.

Beneficiar: Timisoara
Descriere: Furnizarea a 100 licențe utilizare Cortex Uniplex, 1 licență client pentru conectare la API Cortex Uniplex pentru 500 de utilizatori și 60 de conexiuni concurente și subscripție mentenanță baze de date Cortex și aplicații asociate - 1 an.
Criteriu de acordare: Pretul cel mai scazut
Sursa finantare: Program / Proiect
Stare: Atribuit

Firma castigatoare: cortex technology Timisoara judetul Timis

Pret: 470000.00 Lei

Data acordare: 2021-07-12 16:09:15