• Bine ai venit!

C.N. POSTA ROMANA S.A. achizitioneaza Lac acrilic (lac acrilic cu uscare in infrarosu lucios si lac acrilic cu uscare in infrarosu mat)

Achizitie de lac acrilic: 200 kg. lac acrilic cu uscare in infrarosu lucios si 200 kg. lac acrilic cu uscare in infrarosu mat, conform caietului de sarcini. Orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire. Orice solicitare de clarificări trebuie transmisă în SEAP (http://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub) Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 7 zile. Entitatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari sau informatiilor suplimentare in a 3-a zi inainte de data limita stabilita pentru depunerea ofertelor. (cu respectarea art.173, alin.2 din Legea nr.99/2016).

Beneficiar: Produsele se vor livra la sediul beneficiarului din str. Fabrica de Chibrituri nr. 28, sector 5, Bucuresti.
Descriere: Achizitie de 200 kg. lac acrilic cu uscare in infrarosu lucios si 200 kg. lac acrilic cu uscare in infrarosu mat, conform caietului de sarcini.
Criteriu de acordare: Pretul cel mai scazut
Sursa finantare: Alte fonduri
Stare: Anulat