• Bine ai venit!

COMUNA BOLINTIN DEAL achizitioneaza Proiectare si executie obiectiv „Extindere retele apa-canal si racorduri aferente in Comuna Bolintin Deal, judet Giurgiu”

Scopul investitiei il reprezinta realizarea racordurilor la reteaua de canalizare si apa existenta pe strazile aferente UAT Bolintin Deal si extinderea retelei de canalizare si apa. Se vor realiza următoarele activități: - DTAC, Proiect tehnic și detalii de execuție; - Asistență tehnică din partea proiectantului pe parcursul executiei lucrărilor; - Execuția lucrărilor proiectate Capacitatea maxima proiectata este de 1.440 mc/zi, respectiv 525.600 mc/an. Total gospodarii: 2.100. În prezent la sistemul de alimentare cu apă potabilă sunt conectate un număr de 267 de gospodării și 16 agenți economici sau entități publice, iar la reteaua de canalizare sunt racordati un numar de 200 de abonati. Restitutia apelor de alimentare in reteaua de canalizare ca apa uzata este 98,35%. Durata contractului si planificarea activitatilor sunt descrise in Caietul de sarcini. Termenii si conditiile contractului includ si o garantie a lucrarilor de 36 luni. Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor:10 In conformitate cu prev. OUG 45/2018, termenul in care Autoritatea Contractanta va răspunde in mod clar si complet tuturor solicitărilor de clarificare/informațiilor suplimentare este cu 6 zile înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor sau solicitărilor de participare.

Beneficiar: Comuna Bolintin Deal
Descriere: Se vor realiza următoarele activități: - Proiect tehnic și detalii de execuție; - Asistență tehnică din partea proiectantului pe parcursul executiei lucrărilor; - Execuția lucrărilor proiectate Terenul se afla in intregime pe domeniul public. Atat pe timpul executiei, cat si dupa finalizarea acestor lucrari nu vor fi ocupate terenuri suplimentare. Lucrarile ce fac obiectul contractului sunt urmatoarele: - Extindere canalizare gravitationala str Florilor - Extindere canalizare vacuum str Garoafei - Extindere retea apa str Dealul Mic; - Extindere retea apa str Florilor - Extindere retea apa str Garoafei - Extindere retea apa str Muncii - Racord apa si canalizare bd 1 Mai – Camin cultural MV - Racord apa si canalizare str Veterinarilor – Sala de sport - Racord apa si canalizare bd Republicii – zona comerciala - Racorduri canalizare gravitationala L=5m – 90 buc - Racorduri canalizare gravitationala L=14m – 120 buc Capitol 3 Cheltuieli pentru proiectare si asistenta tehnica 3.5 Proiectare 3.5.4 Documentatii tehnice necesare in vederea obtinerii avizelor/acordurilor/autorizatiilor - 49.788,96 lei, fara TVA 3.5.5 Verificare tehnica de calitate a proiectului tehnic si a detaliilor de executie – 600 lei, fara TVA 3.5.6 Proiect tehnic si detalii de executie – 6.000 lei, fara TVA 3.8.1 Asistenta tehnica din partea proiectantului – 1.000 lei, fara TVA Capitol 4 Cheltuieli pentru investitia de baza 4.1 Constructii si instalatii – 2.489.448,20 lei, fara TVA Capitol 5 Alte cheltuieli 5.1 Organizare de santier – 64.333,44 lei, fara TVA Valoarea totala estimata fara TVA – 2.611.170,60 lei, fara TVA Categoria “Cheltuieli diverse si neprevazute” reprezinta cheltuielile incluse in structura devizului general al obiectivului de Investitii, potrivit legislatiei in vigoare la data aprobarii indicatorilor tehnico economici ai investitiei si nu sunt cuprinse in valoarea estimata a procedurii. Aceasta categorie de cheltuieli se va accesa in conformitate cu dispozitiile art. 221 din Legea 98/2016. Durata contractului si planificarea activitatilor sunt descrise in Caietul de sarcini. Termenii si conditiile contractului includ si o garantie a lucrarilor de 36 luni.
Criteriu de acordare: Pretul cel mai scazut
Sursa finantare: Fonduri bugetare
Stare: Atribuit

Firma castigatoare: STYLE CONSTRUCT S.R.L. Bacu judetul Giurgiu

Pret: 2469686.47 Lei

Data acordare: 2023-01-26 11:29:58