• Bine ai venit!

Comuna Carlibaba (Consiliul Local Carlibaba) achizitioneaza Delegarea de gestiune prin concesiune a Serviciului de iluminat public al Comunei Cârlibaba, Județul Suceava

Prin HCL 44/20.09.2023 s-a aprobat documentatia privind delegare de gestiune a serviciului de iluminat public pentru UAT CÂRLIBABA judetul SUCEAVA. In conformitate cu rezultatele studiului de fundamentare elaborate de prestatorul CISIF CENTRUL DE IDEI SI SOLUTII FINANCIARE, este necesara organizarea unei proceduri de delegare prin concesiune a acestui serviciu creat pentru buna lui exploatare. Contractul de delegare prin concesiune supus procedurii de achizitie se va finaliza prin incheierea unui singur contract de delegare pentru intreaga localitate pentru o durata de 5 ani. Toti ofertantii interesati pot transmite cereri de clarificari cu 11 zile inaintea termenului limita de depunere a ofertelor. A.C. va raspunde consolidat, o singura data, cu minim 6 zile inaintea termenului limita de depunere a ofertelor.

Beneficiar: UAT CÂRLIBABA judetul SUCEAVA
Descriere: Prin HCL 44/20.09.2023 s-a aprobat documentatia privind delegare de gestiune a serviciului de iluminat public pentru UAT CÂRLIBABA judetul SUCEAVA. In conformitate cu rezultatele studiului de fundamentare elaborate de prestatorul CISIF CENTRUL DE IDEI SI SOLUTII FINANCIARE, este necesara organizarea unei proceduri de delegare prin concesiune a acestui serviciu creat pentru buna lui exploatare. Contractul de delegare prin concesiune supus procedurii de achizitie se va finaliza prin incheierea unui singur contract de delegare pentru intreaga localitate pentru o durata de 5 ani. Toti ofertantii interesati pot transmite cereri de clarificari cu 11 zile inaintea termenului limita de depunere a ofertelor. A.C. va raspunde consolidat, o singura data, cu minim 6 zile inaintea termenului limita de depunere a ofertelor.
Criteriu de acordare: Pretul cel mai scazut
Sursa finantare: Fonduri bugetare
Stare: Anulat

Firma castigatoare: QUARTZ MATRIX Iasi judetul Iasi

Pret: 0.00 Lei

Data acordare: 2023-11-20 16:01:56