• Bine ai venit!

Comuna Dimitrie Cantemir achizitioneaza Furnizare mobilier în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din comuna Dimitrie Cantemir, județul Vaslui”

Obiectivul 1 - Digitalizarea mediilor de învățare din învățământul preuniversitar de pe teritoriul UAT comuna Dimitrie Cantemir prin dotarea cu echipamente IT a sălilor de grupă și înființarea și dotarea laboratorului de informatică cu echipamente IT pentru digitalizarea resurselor de învățare. Obiectivul 1, aferent Investiției 9 este de a asigura infrastructura și resursele tehnologice necesare pentru unitățile de învățământ preuniversitar din comuna Dimitrie Cantemir, permițând accesul elevilor la tehnologie prin laboratoare informatice și echipamente dedicate. Obiectivul 2 - Modernizarea infrastructurii școlare de pe teritoriul UAT comuna Dimitrie Cantemir prin înființarea și dotarea cu mobilier specific și materiale didactice specifice, inclusiv echipament digital a laboratorului de biologie, înființarea și dotarea cu mobilier specific și materiale didactice specifice, inclusiv echipament digital a cabinetului didactic pentru geografie, înființarea și dotarea cu mobilier specific și materiale didactice specifice, inclusiv echipament digital a cabinetului psihopedagogic și dotarea sălilor de clasă și a sălilor de grupă cu mobilier. Obiectivul 2, aferent Investiției 11 este de a oferi dotările necesare pentru îndeplinirea standardelor de calitate în sălile de clasă/grupă și în laboratoarele școlare. Unitățile de învățământ dotate cu echipamentele/dotările propuse prin proiect: - Şcoala Gimnazială Nr. 1, sat Hurdugi, comuna Dimitrie Cantemir; - Școala Primară, sat Gușiței, din comuna Dimitrie Cantemir; - Școala Primară, sat Grumezoaia, din comuna Dimitrie Cantemir; - Grădinița cu program normal Hurdugi, comuna Dimitrie Cantemir; - Grădinița cu program normal Gușiței, comuna Dimitrie Cantemir; - Grădinița cu program normal Urlați, comuna Dimitrie Cantemir. Indicatorii tehnici ai proiectului pentru achiziționarea de mobilier: Achiziție mobilier pentru 15 (cincisprezece) săli de grupă/clasă, 1 (unu) laborator de informatică, 1 (unu) laborator de biologie, 1 (unu) cabinet de geografie și 1 (unu) cabinet psihopedagogic, după cum urmează: - 3 (trei) grupe învățământ preșcolar; - 7 (șapte) săli de clasă pentru învățământ primar; - 5 (cinci) săli de clasă pentru învățământ gimnazial; - 1 (unu) laborator informatică; - 1 (unu) laborator biologie; - 1 (unu) cabinet geografie; - 1 (unu) cabinet psihopedagogic. Nota: Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări/informații suplimentare, în a-4-a zi înainte de data limită stabilită pentru depunerea ofertelor, în condițiile în care, acestea sunt primite cu cel mult 8 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Beneficiar: Școlile de pe raza localității Dimitrie Cantemir, județul Vaslui
Descriere: Dotarea cu mobilier specific a laboratorului de informatică, a laboratorului de biologie, a cabinetului de geografie, a cabinetului psihipedagogic și dotarea cu mobilier a sălilor de clasă și a sălilor de grupă. Unitățile de învățământ dotate cu echipamentele/dotările propuse prin proiect: - Şcoala Gimnazială Nr. 1, sat Hurdugi, comuna Dimitrie Cantemir; - Școala Primară, sat Gușiței, din comuna Dimitrie Cantemir; - Școala Primară, sat Grumezoaia, din comuna Dimitrie Cantemir; - Grădinița cu program normal Hurdugi, comuna Dimitrie Cantemir; - Grădinița cu program normal Gușiței, comuna Dimitrie Cantemir; - Grădinița cu program normal Urlați, comuna Dimitrie Cantemir. Indicatorii tehnici ai proiectului pentru achiziționarea de mobilier: Achiziție mobilier pentru 15 (cincisprezece) săli de grupă/clasă, 1 (unu) laborator de informatică, 1 (unu) laborator de biologie, 1 (unu) cabinet de geografie și 1 (unu) cabinet psihopedagogic, după cum urmează: - 3 (trei) grupe învățământ preșcolar; - 7 (șapte) săli de clasă pentru învățământ primar; - 5 (cinci) săli de clasă pentru învățământ gimnazial; - 1 (unu) laborator informatică; - 1 (unu) laborator biologie; - 1 (unu) cabinet geografie; - 1 (unu) cabinet psihopedagogic.
Criteriu de acordare: Cel mai bun raport calitate – pret
Sursa finantare: Program / Proiect
Stare: Anulat

Firma castigatoare: SC EL MARP COMPANY SRL Iasi judetul Galati

Pret: 0.00 Lei

Data acordare: 2024-03-28 08:46:54