• Bine ai venit!

COMUNA MIHAI VITEAZU (CONSILIUL LOCAL MIHAI VITEAZU) achizitioneaza Achizitionare ansamblu Autospecială Primă Intervenţie şi Comandă – APIC cu MODUL DE STINGERE tractabil de 1000 litri

Obiectul contractului de achiziţie constă în achiziţionarea unui nunui ansamblu compus dintr-o Autospeciala de Prima interventie si Comanda – APIC si un modul de stringere tractabil, complet utilata si dotata, pentru dotarea Serviciul de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă al Comunei Mihai Viteazu. Autoritatea contractanta va raspunde la solicitarile de clarificari inainte cu 5 zile de data limita de depunere a ofertelor. Numar zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 6.

Beneficiar: Comuna Mihai Viteazu
Descriere: Obiectul contractului de achiziţie constă în achiziţionarea unui nunui ansamblu compus dintr-o Autospeciala de Prima interventie si Comanda – APIC si un modul de stringere tractabil, complet utilata si dotata, pentru dotarea Serviciul de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă al Comunei Mihai Viteazu. Autospeciala este destinată intervenţiei la stingerea incendiilor în mediul urban, punându-se accentul pe deplasarea rapidă, realizarea în timp scurt a dispozitivului de intervenție şi utilizarea apei cu randament de stingere ridicat în spaţii închise, şi la misiuni de descarcerare uşoară. Autospeciala poate lucra cu apă independent, folosind apa din rezervorul propriu, din surse sub presiune, din surse naturale, sau în cooperare cu alte autospeciale similare sau diferite motoutilaje/utilaje de tipul modul de stingere, concepute pentru lucru cu apă.
Criteriu de acordare: Pretul cel mai scazut
Sursa finantare: Fonduri bugetare
Stare: Atribuit

Firma castigatoare: DELTAMED Gilau judetul Cluj

Pret: 378000.00 Lei

Data acordare: 2021-07-14 16:43:38