• Bine ai venit!

COMUNA NANA achizitioneaza Servicii de proiectare, asistenta tehnica si executie lucrari pentru obiectiv "INFIINTARE RETEA DE CANALIZARE SI STATIE DE EPURARE IN COMUNA NANA, JUDETUL CALARASI"

Contractul are ca scop proiectarea, asistenta tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări la obiectivul de investiție: „ÎNFIINTARE RETEA DE CANALIZARE SI STATIE DE EPUARE ÎN COMUNA NANA, JUDETUL CALARASI”, iar descrierea lucrarilor se regaseste in documentatia de atribuire. Obiectivul acestei investitii il constituie infiintarea unui sistem centralizat de canalizare in comuna Nana din judetul Calarasi, in vederea imbunatatirii conditiilor de viata a populatiei, a calitatii mediului si eliminarii surselor de poluare. Infiintarea sistemului centralizat de canalizare va permite dotarea gospodariilor si a tuturor unitatilor sociale si de productie cu instalatii sanitare interioare si implicit mentinerea populatiei in spatiul rural prin asigurarea unui nivel corespunzator al nevoilor igienico sanitare.

Beneficiar: COMUNA NANA
Descriere: Contractul are ca scop proiectarea, asistenta tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări la obiectivul de investiție: „ÎNFIINTARE RETEA DE CANALIZARE SI STATIE DE EPUARE ÎN COMUNA NANA, JUDETUL CALARASI”, iar descrierea lucrarilor se regaseste in documentatia de atribuire. Obiectivul acestei investitii il constituie infiintarea unui sistem centralizat de canalizare in comuna Nana din judetul Calarasi, in vederea imbunatatirii conditiilor de viata a populatiei, a calitatii mediului si eliminarii surselor de poluare. Infiintarea sistemului centralizat de canalizare va permite dotarea gospodariilor si a tuturor unitatilor sociale si de productie cu instalatii sanitare interioare si implicit mentinerea populatiei in spatiul rural prin asigurarea unui nivel corespunzator al nevoilor igienico sanitare.
Criteriu de acordare: Cel mai bun raport calitate – pret
Sursa finantare: Fonduri bugetare
Stare: Atribuit

Firma castigatoare: SAFE CONSTRUCT TREND Padina judetul Buzau

Pret: 11400257.12 Lei

Data acordare: 2023-11-20 15:37:54