• Bine ai venit!

COMUNA SANTANDREI (PRIMARIA) achizitioneaza Construire pista de biciclete în comuna Sântandrei, județul Bihor

Achizitia lucrărilor de construire a unei piste de biciclete având cumulat o lungime totală de 4.118 m.l. și lățimea de 2,5 m, pe raza admisnistrativ-teritorială a comunei Sântandrei, în conformitate cu cerintele proiectului tehnic de execuție elaborat în acest scop de către proiectantul de specialitate . Categoriile de lucrari ce trebuie executate conform solicitarilor din proiectului tehnic de execuție: - Terasamente; - Sistematizare pe verticală și amenajări exterioare; - Rezistență; - Subtraversare linie C.F.; - Semnalizare rutieră. Orice solicitare de clarificări trebuie transmisă în SEAP (http://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub). Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor este de 11 zile. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare, in a 6-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor.

Beneficiar: Raza administrativ-teritorială a comunei Sântandrei, conform traseului având cumulat o lungime totală de 4.118 m.l. stabilit în Proiectul Tehnic de Execuție
Descriere: Achiziția lucrărilor de construire a unei piste de biciclete având cumulat o lungime totală de 4.118 m.l. și lățimea de 2,5 m, pe raza admisnistrativ-teritorială a comunei Sântandrei, în conformitate cu cerintele proiectului tehnic de execuție, constând în lucrări de : - Terasamente; - Sistematizare pe verticală și amenajări exterioare; - Rezistență; - Subtraversare linie C.F.; - Semnalizare rutieră . Valoarea minima estimata a achizitiei este de 3.029.581,03 lei fara TVA, reprezentând valoarea estimata a contractului ce face obiectul prezentei proceduri competitive, valoare in functie de care se vor elabora si evalua ofertele, compusă conform devizului general elaborat de proiectantul de specialitate din contravaloarea lucrărilor prevăzute la cap.4.1. – Construcții și instalații + cap.5.1.1 - Lucrări de construcții și instalații aferente organizării de șantier, fara diverse si neprevazute si fara eventualele suplimentari in baza in baza art. 221 alin. 1 din Legea 98/2016 conform clauzelor de variatie stabilite la pct. 2.8 SITUATII IN CARE VA OPERA MODIFICAREA CONTRACTULUI din draftul de contract parte integranta a documentatiei de atribuire. Durata de execuție: 6 luni.
Criteriu de acordare: Pretul cel mai scazut
Sursa finantare: Program / Proiect
Stare: Atribuit

Firma castigatoare: LEKO CONSTRUCT SRL Oradea judetul Bihor

Pret: 2613180.54 Lei

Data acordare: 2024-03-21 08:52:01