• Bine ai venit!

Distributie Energie Electrica Romania SA achizitioneaza Servicii de paza si monitorizare sisteme de alarma pentru Distributie Energie Electrica Romania S.A. (Sediu Central), str. Ilie Macelaru, nr. 28 A, loc. Cluj-Napoca

Achiziția se realizează în scopul asigurării serviciilor de paza si monitorizare sisteme de alarma pentru Distributie Energie Electrica Romania S.A. (Sediu Central), str. Ilie Macelaru, nr. 28 A, loc. Cluj-Napoca cu 2 posturi de paza neinarmate permanente. Solicitarile de clarificari se vor transmite cu 5 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor, iar raspunsul entitatii contractante se va transmite inainte cu 3 zile de data limita de depunere a ofertelor. Entitatea contractanta va raspunde doar la solicitarile de clarificari adresate de operatorii economici pana la termenul limita stabilit.

Beneficiar: Sediul DEER SA situat in Cluj-Napoca.
Descriere: Achiziția se realizează în scopul asigurării serviciilor de paza si monitorizare sisteme de alarma pentru Distributie Energie Electrica Romania S.A. (Sediu Central), str. Ilie Macelaru, nr. 28 A, loc. Cluj-Napoca cu 2 posturi de paza neinarmate permanente. Solicitarile de clarificari se vor transmite cu 5 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor, iar raspunsul entitatii contractante se va transmite inainte cu 3 zile de data limita de depunere a ofertelor. Entitatea contractanta va raspunde doar la solicitarile de clarificari adresate de operatorii economici pana la termenul limita stabilit.
Criteriu de acordare: Pretul cel mai scazut
Sursa finantare: Alte fonduri
Stare: Anulat