• Bine ai venit!

Iată câteva lucruri importante pe care să nu le faceți la Untold

Untold este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din România, care atrage mulți participanți din întreaga țară și din străinătate. Pentru a vă asigura că vă bucurați de eveniment în siguranță și că vă respectați și respectați pe ceilalți participanți, iată câteva lucruri importante pe care să nu le faceți la Untold:

1. Consum excesiv de alcool sau droguri: Abuzul de substanțe poate duce la situații periculoase pentru sănătatea dumneavoastră și pentru cei din jur. Fiți responsabili cu consumul de alcool și evitați complet consumul de droguri ilegale.

2. Agressivitate sau comportament inadecvat: Manifestările agresive sau comportamentul inadecvat pot afecta experiența celorlalți participanți și pot duce la probleme cu organizatorii sau autoritățile.

3. Ignorarea regulilor și indicațiilor organizatorilor: Respectați regulile și indicațiile personalului de securitate și organizare pentru a menține ordinea și siguranța în timpul festivalului.

4. Lăsarea obiectelor nesupravegheate: Asigurați-vă că obiectele personale valoroase sunt păstrate în siguranță și nu le lăsați nesupravegheate în cort sau în alte zone publice.

5. Blocarea accesului sau ieșirea din zonele de siguranță: Este important să păstrați culoarele și ieșirile din zonele aglomerate liber accesibile în caz de urgență.

6. Deranjarea altor participanți: Respectați spațiul personal al celorlalți și evitați să deranjați sau să creați neplăceri altor festivalieri.

7. Ignorarea igienei personale: Asigurați-vă că aveți grijă de igiena personală pentru a evita disconfortul pentru dumneavoastră și pentru alții din jur.

8. Aderarea la grupuri sau activități periculoase: Evitați să vă alăturați grupurilor sau activităților care pot pune în pericol sănătatea sau siguranța dumneavoastră.

9. Aruncarea gunoaielor pe jos: Mențineți zona curată și aruncați gunoaiele în coșurile de gunoi desemnate.

10. Nerespectarea deciziilor organizatorilor privind anularea sau modificarea programului: Dacă organizatorii decid să anuleze sau să modifice programul din motive de siguranță, respectați aceste decizii și acționați în consecință.

Untold este o experiență unică și distractivă, iar urmând aceste sfaturi, veți contribui la crearea unui mediu plăcut și sigur pentru toți participanții. Bucurați-vă de festival și creați amintiri frumoase!