• Bine ai venit!

INSPECTORATUL GENERAL PENTRU IMIGRARI achizitioneaza Furnizare aparate foto și faxuri

Se va încheia contract de furnizare a unor aparate foto și faxuri. Achiziția produselor este necesară în vederea desfășurării activităților proprii, prin înlocuirea echipamentelor depășite tehnologic, care nu funcționează la parametrii optimi, precum și dotarea personalului I.G.I. cu tehnica necesară desfășurării activităților zilnice. Necesitatea și oportunitatea achiziției au apărut odată cu înaintarea în tehnologie urmărind totodată obiectivele pe termen lung fixate pe linie de IT la nivelul Inspectoratului general pentru Imigrări și nevoile identificate din punct de vedere tehnic. Organizarea examenelor de încadrare a personalului și repartizarea studenților din promoțiile școlilor și academiilor de pregătire fundamentează suplimentarea echipamentelor necesare realizării, în cele mai bune condiții, a activităților specifice. Operatorii economici vor putea solicita clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentația de atribuire până la 6 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor astfel încât autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari/ informatiilor suplimentare in a 4-a zi inainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor.

Licitatie cu loturi:

Lotul 1.
Beneficiar: str. Perilor nr.2, Rădăuți, județul SUCEAVA; bulevardul 1907, mun. Giurgiu; judetul GIURGIU
Descriere: Se va încheia contract de furnizare a 2 aparate foto . Achiziția produselor este necesară în vederea desfășurării activităților proprii, prin înlocuirea echipamentelor depășite tehnologic, care nu funcționează la parametrii optimi, precum și dotarea personalului I.G.I. cu tehnica necesară desfășurării activităților zilnice. Necesitatea și oportunitatea achiziției au apărut odată cu înaintarea în tehnologie urmărind totodată obiectivele pe termen lung fixate pe linie de IT la nivelul Inspectoratului general pentru Imigrări și nevoile identificate din punct de vedere tehnic. Organizarea examenelor de încadrare a personalului și repartizarea studenților din promoțiile școlilor și academiilor de pregătire fundamentează suplimentarea echipamentelor necesare realizării, în cele mai bune condiții, a activităților specifice. Operatorii economici vor putea solicita clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentația de atribuire până la 6 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor astfel încât autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari/ informatiilor suplimentare in a 4-a zi inainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor.
Criteriu de acordare: Cel mai bun raport calitate – pret
Sursa finantare: Program / Proiect
Stare: Anulat

Lotul 2.
Beneficiar: str. Perilor nr.2, Rădăuți, județul SUCEAVA; str. Cetătii, nr. 1A, Șomcuta Mare, Maramureș; bulevardul 1907, mun. Giurgiu; judetul GIURGIU
Descriere: Se va încheia contract de furnizare a 4 faxuri . Achiziția produselor este necesară în vederea desfășurării activităților proprii, prin înlocuirea echipamentelor depășite tehnologic, care nu funcționează la parametrii optimi, precum și dotarea personalului I.G.I. cu tehnica necesară desfășurării activităților zilnice. Necesitatea și oportunitatea achiziției au apărut odată cu înaintarea în tehnologie urmărind totodată obiectivele pe termen lung fixate pe linie de IT la nivelul Inspectoratului general pentru Imigrări și nevoile identificate din punct de vedere tehnic. Organizarea examenelor de încadrare a personalului și repartizarea studenților din promoțiile școlilor și academiilor de pregătire fundamentează suplimentarea echipamentelor necesare realizării, în cele mai bune condiții, a activităților specifice.
Criteriu de acordare: Pretul cel mai scazut
Sursa finantare: Program / Proiect
Stare: Anulat

Firma castigatoare: HYATT DEVELOPMENT 2011 Pitesti judetul Arges

Pret: 0.00 Lei

Data acordare: 2023-09-13 11:14:42