• Bine ai venit!

Ministerul Sanatatii achizitioneaza Achiziția publică de servicii de publicitate și media în cadrul proiectului „Creșterea capacității instituționale pentru dezvoltarea națională coordonată a îngrijirilor paliative și îngrijirilor la domiciliu” (Acro

Obiectul prezentei achizitii il constituie achiziția de servicii de publicitate si media în cadrul proiectului „Creșterea capacității instituționale pentru dezvoltarea națională coordonată a îngrijirilor paliative și îngrijirilor la domiciliu” (Acronim: PAL-PLAN) SIPOCA 733, SMIS 129439, conform caietului de sarcini, având valoare estimată totală de 1.343.237.87 lei fara TVA, respectiv 1.598.453,00 lei inclusiv TVA. Durata contractului este de pana la data de 29.12.2023 de la semnarii acestuia de catre ambele parti. Potrivit reglementărilor legale în vigoare, Autoritatea contractantă va răspunde tuturor solicitărilor de clarificări formulate de către operatorii economici interesați în a 11 - a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor. Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor: 18.

Licitatie cu loturi:

Lotul 1.
Beneficiar: conform caietului de sarcini
Descriere: Campanie de informare educare și de diseminare la nivel local a programului național de îngrijiri paliative conform următoarelor specificații: Elaborarea mesajului de campanie – grup de lucru experți. Realizare video campanie de informare. Achiziție servicii media-producție și distribuție TV și radio. Producție și difuzare: 1 clip audio + 1 clip video (specific îngrijirilor paliative)
Criteriu de acordare: Cel mai bun raport calitate – pret
Sursa finantare: Program / Proiect
Stare: Anulat

Lotul 2.
Beneficiar: conform caietului de sarcini
Descriere: Campanie de informare a personalului și populației la nivel național despre îngrijirile la domiciliu conform următoarelor specificații: Elaborarea mesajului de campanie – grup de lucru experți. Realizare video campanie de informare. Achiziție servicii media-producție și distribuție TV și radio. Producție și difuzare: 1 clip audio + 1 clip video (specific îngrijirilor la domiciliu)
Criteriu de acordare: Cel mai bun raport calitate – pret
Sursa finantare: Program / Proiect
Stare: Anulat