• Bine ai venit!

Municipiul Bistrita achizitioneaza Elaborarea documentației tehnico-economice pentru obiectivul de investiții ,,Regenerare urbană în zona Lac MHC” Bistrița.

Elaborarea documentației tehnico-economice pentru obiectivul de investiții ,,Regenerare urbană în zona Lac MHC” Bistrița. Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor este 6, iar termenul limita in care Autoritatea contractanta va raspunde solicitarilor de clarificari / informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire este cu 3 zile inainte de termenul limita de depunere a ofertelor.

Beneficiar: Municipiul Bistrița
Descriere: Obiectul principal al Contractului este elaborarea documentației tehnico-economice pentru obiectivul de investiții ,,Regenerare urbană în zona Lac MHC” Bistrița. Etapa 1: 1.1.Documentaţiile pentru obţinerea avizelor și acordurilor solicitate prin Certificatul de Urbanism. 1.2.Analiza de risc la Securitate fizică, documentație care va sta la baza alegerii soluțiilor privind sistemele de securitate; 1.3.Scenariu de principiu, privind securitatea la incendiu, incluzând condițiile necesare obținerii avizului ISU. 1.4.Studiul de fezabilitate, întocmit în conformitate cu prevederile Anexei nr. 4 din Hotărârea Guvernului nr.907/2016 Etapa 2: 2.1 Proiect tehnic, caiete de sarcini si detalii de executie, care se vor întocmi conform Hotărârea Guvernului nr. 907/2016, 2.2 . Verificarea proiectelor de catre verificatori de proiecte atestati, pe specialitati, intra in sarcina beneficiarului, cu mentiunea ca ele vor fi sustinute in fata vertificatorilor de catre elaboratorul documentatiei tehnico-economice.; 2.3. Documentaţia pentru obţinerea avizelor şi acordurilor solicitate prin certificatul de urbanism la faza PAC, sau orice alte documentaţii de specialitate solicitate de avizatori necesare pentru obţinerea autorizaţiei de construire inclusiv pentru asigurarea utilitatilor (energie electrica,gaz metan,apa-canal,telecomunicatii,etc.). 2.4. Documentaţia pentru obţinerea autorizaţiei de construire (DTAC) va respecta prevederile Legii nr.50/1991 republicată, cu modificările şi completările ulterioare , precum şi Ordinul nr. 839/2009, aceasta va contine si planul de situatie cu viza OCPI conform prevederilor anexei 1 la Legea 50/1991, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare; 2.5. Documentaţia pentru autorizarea executarii lucrarilor de desfiintare (D.T.A.D)., inclusiv documentatia pentru obtinerea avizelor si acordurilor solicitate prin certificatul de urbanism pentru desfiintare. Documentatia D.T.A.D. va respecta prevederile Legi nr.50/1991 republicată, cu modificările şi completările ulterioare , precum şi Ordinul nr.839/2009; Etapa 3: 3.1 . Asistenţa tehnică din partea proiectantului pe perioada executării lucrărilor de reabilitare ; 3.2 . Certificatul de performanta energetica la finalizarea lucrarilor executate;
Criteriu de acordare: Pretul cel mai scazut
Sursa finantare: Fonduri bugetare
Stare: Atribuit

Firma castigatoare: RSPLAN BIROU DE PROIECTARE S.R.L. Beclean judetul Bistrita-Nasaud

Pret: 226344.00 Lei

Data acordare: 2022-02-15 10:59:01