• Bine ai venit!

Orasul Rasnov - Consiliul Local Rasnov achizitioneaza „Achizitie de lucrari suplimentare in cadrul proiectului "Restaurarea, conservarea și valorificarea durabilă a Cetății Râșnov (Incinta de Vest) și crearea infrastructurii conexe”

Obiectul contractului il constituie executie de lucrari suplimentare aparute in urma elaborarii proiectului tehnic, in cadrul proiectului "Restaurarea, conservarea și valorificarea durabilă a Cetății Râșnov (Incinta de Vest) și crearea infrastructurii conexe”. Durata de executie este de 6 luni. Numarul de referinta atribuit dosarului 4443353_2021_PAAPD1294751 Durata contractului va fi egala cu durata de derulare a proiectului "Restaurarea, conservarea și valorificarea durabilă a Cetății Râșnov (Incinta de Vest) și crearea infrastructurii conexe” , proiect ce se deruleaza in cadrul POR 2014-2020. Descrierea detaliata a obiectului contractului este disponibila in sectiunea Caiet sarcini din cadrul prezentei documentatii de atribuire. Valoarea estimata: 1.053.038,90 lei fara TVA. Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor: 10 zile Autoritatea contractanta va raspunde la solicitarile de clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor cu 6 zile.

Beneficiar: ORASUL RASNOV
Descriere: Descrierea detaliata a obiectului contractului este disponibila in sectiunea Caiet sarcini din cadrul prezentei documentatii de atribuire.
Criteriu de acordare: Cel mai bun raport calitate – pret
Sursa finantare: Fonduri bugetare
Stare: Anulat

Firma castigatoare: 2 GMG CONSTRUCT S.R.L. Cluj-Napoca judetul Cluj

Pret: 0.00 Lei

Data acordare: 2021-07-26 13:10:41