• Bine ai venit!

Orasul Seini achizitioneaza Servicii elaborare PT + PAC+ DE+VT și asigurare asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții„AMENAJARE SPAȚIU PUBLIC URBAN ORAȘUL SEINI”

Obiectul contractului de achiziție publică constă în: Servicii elaborare PT + PAC+ DE+VT și asigurare asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții„AMENAJARE SPAȚIU PUBLIC URBAN ORAȘUL SEINI” în cadrul proiectului „Sprijin la nivelul regiunii de dezvoltare Nord - Vest pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021-2027 pe domeniile mobilitate urbană, regenerare urbană pentru municipii (altele decât reședințe de județ) și orașe, centre de agrement/baze turistice (tabere școlare) și infrastructură și servicii publice de turism, inclusiv obiectivele de patrimoniu cu potențial turistic (2D)”, cod SMIS 143479 La elaborarea documentaţiilor tehnice se vor respecta prevederile H.G. nr. 907/2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice şi prevederile şi condiţiile impuse prin avizele şi acordurile solicitate prin certificatul de urbanism, așa cum este prevăzut în art. 11-12, secţiunea 6 și anexa nr. 9 și 10 din Hotărârea Guvernului nr. 907 din 29 noiembrie 2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/ proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice, modificările ulterioare. Contractul cuprinde următoarele etape principale: - Întocmirea documentațiilor tehnice necesare obținerii avizelor specificate în certificatul de urbanism și obținerea acestora + PAC în maxim 30 de zile de la emiterea ordinului de începere; - Realizarea PT + DE în maxim 60 de zile de la emiterea ordinului de începere; - prestarea serviciilor de asistență tehnică din partea proiectantului, pentru o perioadă de 18 luni, până la recepția finală a lucrărilor. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări sau informații suplimentare în a 6-a zi înainte de termenul limită de depunere a ofertelor, în măsura în care aceste solicitări vor fi adresate în termenul prevăzut la secțiunea I din Fișa de Date, respectiv 8 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Beneficiar: Orașul Seini, Județul Maramureș
Descriere: Realizarea documentațiilor tehnico-economice pentru faza PT + PAC+ DDE+ VT și asigurare asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții„AMENAJARE SPAȚIU PUBLIC URBAN ORAȘUL SEINI” în cadrul proiectului „Sprijin la nivelul regiunii de dezvoltare Nord - Vest pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021-2027 pe domeniile mobilitate urbană, regenerare urbană pentru municipii (altele decât reședințe de județ) și orașe, centre de agrement/baze turistice (tabere școlare) și infrastructură și servicii publice de turism, inclusiv obiectivele de patrimoniu cu potențial turistic (2D)”, cod SMIS 143479, pe baza Studiului de fezabilitate nr. 3/2021 anexat.
Criteriu de acordare: Pretul cel mai scazut
Sursa finantare: Program / Proiect
Stare: Atribuit

Firma castigatoare: ADAL SOLUTIONS Santimbru judetul Alba

Pret: 398680.00 Lei

Data acordare: 2022-11-01 09:01:46