• Bine ai venit!

Penitenciarul Bucuresti - Jilava achizitioneaza “Transformare Atelier tâmplărie în spații de deținere - Penitenciar București Jilava”

Autoritatea contractanta - Penitenciarul Bucuresti Jilava, în calitate de Achizitor, a hotărât să atribuie contractul care are ca obiect executia lucrarilor la obiectivul de investitii ”Transformare Atelier tâmplărie în spații de deținere - Penitenciar București Jilava”, în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 907/2016 privind etapele de elaborare si continutul-cadru al documentatiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investitii finantate din fonduri publice. Durata de realizare a contractului de execuție lucrări este de maxim 6 luni. Valoarea estimată a contractului de lucrari de executie ”Transformare Atelier tâmplărie în spații de deținere - Penitenciar București Jilava”s-a determinat în baza Proiectului Tehnic aprobat în cadrul structurilor responsabile de obiectivul de investiții din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor Penitenciarelor ,valoarea maximală a contractului este de 2898898.07 lei faraTVA. Executarea contractului pentru execuţia lucrărilor începe după constituirea garanţiei de buna execuţie, predarea amplasamentului, in baza ordinului de inceperea a lucrarilor emis de catre achizitor, iar executantul are obligatia de a executa si finaliza lucrarile, inclusiv de a remedia viciile ascunse, cu atentia si promptitudinea cuvenita, in conformitate cu obligatiile asumate prin contract. Lucrarile vor fi executate in conformitate cu documentatia tehnica aprobata (documentatie tehnico-economica, caiete de sarcini si detalii de executie), cu respectarea stricta a programului pentru controlul calitatii lucrarilor si a fazelor determinante, sub directa indrumare a responsabilului tehnic autorizat cu executia.

Beneficiar: PENITENCIARUL BUCURESTI JILAVA
Descriere: Autoritatea contractanta - Penitenciarul Bucuresti Jilava, în calitate de Achizitor, a hotărât să atribuie contractul care are ca obiect executia lucrarilor la obiectivul de investitii ”Transformare Atelier tâmplărie în spații de deținere - Penitenciar București Jilava”, în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 907/2016 privind etapele de elaborare si continutul-cadru al documentatiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investitii finantate din fonduri publice.
Criteriu de acordare: Pretul cel mai scazut
Sursa finantare: Fonduri bugetare
Stare: Anulat

Firma castigatoare: CHARLIE COMAT S.R.L. Craiova judetul Dolj

Pret: 0.00 Lei

Data acordare: 2023-06-13 09:31:29