• Bine ai venit!

REGIA AUTONOMA AEROPORTUL "DELTA DUNARII" TULCEA achizitioneaza DIRIGENȚIE DE ȘANTIER pentru „Proiectare, asistenta tehnica si executie lucrari la obiectivul „Modernizare si extindere terminal pasageri; Modernizarea platformei de îmbarcare-debarca

Dirigentie de santier pentru „Proiectare, asistenta tehnica si executie lucrari la obiectivul „Modernizare si extindere terminal pasageri; Modernizarea platformei de îmbarcare-debarcare si a caii de rulare Alfa (construite in 1973); Construire platforma dedicata activităților de degivrare/ antigivrare aeronave”, consta în furnizarea de servicii de supervizare de înaltă calitate, atât în timpul perioadei de proiectare si execuție a lucrărilor, cât și pe parcursul perioadei de garantie a lucrarilor (inclusiv serviciile de urmărire a lucrărilor pe parcursul Perioadei de Garantie a Lucrarilor) şi pentru a asigura Entitatea Contractanta că Antreprenorul proiecteaza si execută lucrările în conformitate cu obligațiile contractuale, în special în ceea ce privește durata, cantitatea, calitatea, costul proiectarii şi al lucrarilor. Prestatorul va actiona atat in calitate de Diriginte de Santier cat si in calitatea de Supervizor, conform prevederilor H.G. 1/2018 pentru contractul de lucrari (proiectare si executie) pentru implementarea cu succes a proiectului „Modernizare si extindere terminal pasageri; Modernizarea platformei de îmbarcare-debarcare si a caii de rulare Alfa (construite in 1973); Construire platforma dedicata activităților de degivrare/ antigivrare aeronave”, si va furniza personal autorizat/atestat corespunzator, pe specialitati, in vederea respectarii prevederilor Legii nr. 10/1995 cu modificarile si completarile ulterioare, inclusiv servicii de verificare a Documentației Tehnice pentru obținerea Autorizației de Construire DTAC, a proiectului tehnic (PT), a detaliilor de execuție (DE) etc. aferente lucrărilor de investiții, verificarea modificărilor de soluții tehnice pe parcursul execuției, documentatia as-build (dupa caz) prin verificatori de proiecte atestați. In baza dispozitiilor art. 173, alin. 2 din Legea 99/2016, Entitatea Contractanta stabileste urmatoarele termene cu privire la solicitarile de clarificari: a) termenul limita de primire a solicitarilor de clarificari : 10 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor; b) termenul in care Entitatea Contractanta va raspunde in mod clar si concret la toate solicitarile de clarificari: 6 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor.

Beneficiar: R.A. Aeroportul ”Delta Dunarii” Tulcea
Descriere: Obiectul prezentului Contract de Servicii este furnizarea de servicii de supervizare de inalta calitate, atat in timpul perioadei de proiectare si executie a lucrarilor, cat si pe parcursul perioadei de garantiei a lucrarilor, in vederea urmaririi corectei utilizari a fondurilor disponibile si pentru a se asigura ca Antreprenorul proiecteaza si executa lucrarile in conformitate cu obligatiile contractuale, in special in ceea ce priveste durata, cantitatea, calitatea si costul proiectarii si al lucrarilor. Serviciile de dirigenție de șantier vor avea ca obiect supervizarea proiectarii si executiei a 7 obiective/ sectoare de lucrari: Obiectul/obiectivul 1 – Terminal de pasageri Obiectul 2 – Drumuri de acces Obiectul 3 – Parcari auto Obiectul 4 – Extindere platforma de imbarcare - debarcare APRON 1 Obiectul 5 – Cale de rulare charlie (TWY C) cu pozitie izolata Obiectul 6 – Amenajarea suprafetei nivelate a benzii caii de rulare Obiectul 7 – Suprafata deservire echipamente handling.
Criteriu de acordare: Cel mai bun raport calitate – pret
Sursa finantare: Program / Proiect
Stare: Atribuit

Firma castigatoare: SEARCH CORPORATION Bucuresti judetul Bucuresti

Pret: 1650680.53 Lei

Data acordare: 2023-11-20 10:04:08