• Bine ai venit!

REGIA NATIONALA A PADURILOR - ROMSILVA RA achizitioneaza Servicii de pază, monitorizare si interventie rapida in caz de nevoie la sediul administrativ al Direcţiei Silvice Bistrita-Nasaud

Prestari servicii de pază, monitorizare si interventie rapida in caz de nevoie la sediul administrativ al Direcţiei Silvice Bistrita -Nasaud, conform D.A. Autoritatea contractanta va transmite raspunsului consolidat la solicitarile de clarificari/informatii suplimentare in a 10-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor Termenul limita de transmitere a solicitarilor de clarificari/informatii suplimentare va fi cu 15 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor. NOTA: Autoritatea contractanta nu este obligata sa raspunda solicitarilor de clarificari/ informatii suplimentare care nu au fost adresate in termenul stabilit la Sectiunea I.3 din Instructiuni catre ofertanti / candidati.

Beneficiar: sediul administrativ al Direcţiei Silvice Bistrita - Nasaud
Descriere: Servicii de pază, monitorizare si interventie rapida in caz de nevoie la sediul administrativ al Direcţiei Silvice Bistrita - Nasaud, conform prevederilor caietului de sarcini.
Criteriu de acordare: Pretul cel mai scazut
Sursa finantare: Alte fonduri
Stare: Atribuit

Firma castigatoare: SISTEME DE SECURITATE SCUTUL NEGRU Cluj-Napoca judetul Cluj

Pret: 240672.00 Lei

Data acordare: 2021-07-30 09:39:11