• Bine ai venit!

S.C. AQUACARAS S.A. achizitioneaza CS-CS-04 Servicii de supraveghere și cercetare arheologică pentru proiectul „Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apa si apă uzată din Judeţul Caraș- Severin/Regiunea Vest, in perioada 2014-2020”

Obiectul contractului îl reprezintă prestarea serviciilor de supraveghere și cercetare arheologică pentru „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Caraș-Severin/Regiunea Vest în perioada 2014-2020”. NOTĂ: -Numărul de zile până la care Operatorii economici interesați pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor / candidaturilor este de 19 zile înainte de data limita de depunere a ofertelor. -Termene-limită până la care entitatea contractantă va răspunde solicitărilor de clarificare/informații suplimentare: 11 zile înainte de data limita de depunere a ofertelor.

Beneficiar: Județul Caraș-Severin
Descriere: Obiectul contractului îl reprezintă prestarea serviciilor de evaluare teoretica, supraveghere și cercetare arheologica pentru „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Caraș-Severin/Regiunea Vest în perioada 2014-2020”. În cadrul contractului, Prestatorul va desfășura următoarele activități: I. Etapa 1 – Servicii de evaluare teoretica: - Desfășurarea activității planificate de colectare a informațiilor privind potențialul arheologic al unei zone delimitate sau al unui sit; - Elaborarea rapoartelor de evaluare teoretică. II. Etapa 2 – Servicii de supraveghere arheologica: - Elaborarea proiectelor de supraveghere arheologică și aprobarea lor conform reglementarilor în vigoare; - Desfășurarea supravegherii arheologice; - Elaborarea rapoartelor de supraveghere arheologică și înaintarea lor către instituțiile cu competente legale în domeniu, conform reglementarilor în vigoare. III. Etapa 3 – Servicii de cercetare arheologică preventivă: - Elaborarea proiectului de cercetare arheologică preventivă; - Elaborarea raportului de cercetare arheologică preventivă; - Obținerea Certificatului de descărcare de sarcina arheologică. Prestatorul va presta serviciile aferente contractului în conformitate cu cerințele impuse prin documentația de atribuire. În Caietul de Sarcini sunt prezentate tipul activităților, specializarea și cantitățile minime necesare îndeplinirii contractului. Durata contractului este de 30 luni.
Criteriu de acordare: Cel mai bun raport calitate – pret
Sursa finantare: Program / Proiect
Stare: Anulat

Firma castigatoare: MATRA S.R.L. Scornicesti judetul Olt

Pret: 0.00 Lei

Data acordare: 2023-11-26 17:01:04