• Bine ai venit!

Societatea Nationala a Apelor Minerale achizitioneaza Achizitie echipament de laborator - Cromatrograf de lichide de separare ultra rapida UHPLC

Obiectul achiziţiei constă în achiziţionarea de Echipament de laborator – Cromatograf de lichide de separare ultra-rapidă UHPLC – CPV 38432200-4. Începând cu luna noiembrie 2022, achizitorul a centralizat referatul de necesitate privind echipamentul de laborator necesar pentru Laboratorul din cadrul Societății Naționale a Apelor Minerale SA pentru desfăşurarea activităţii de determinare a PAH-urilor (hidrocarburi policiclice aromatice) din probe de apă subterană, minerală și potabilă. În vederea respectării condiţiilor prevăzute în legislaţia în materie este necesară parcurgerea etapelor legale de contractare a echipamentului de laborator, necesar determinării PAH-urilor (hidrocarbucri policiclice aromatice) din probe de apă subterană, minerală și potabilă.

Beneficiar: BUCURESTI, SECTOR 6, B-DUL IULIU MANIU, NR. 19
Descriere: Obiectul achiziţiei constă în achiziţionarea de Echipament de laborator – Cromatograf de lichide de separare ultra-rapidă UHPLC – CPV 38432200-4. Începând cu luna noiembrie 2022, achizitorul a centralizat referatul de necesitate privind echipamentul de laborator necesar pentru Laboratorul din cadrul Societății Naționale a Apelor Minerale SA pentru desfăşurarea activităţii de determinare a PAH-urilor (hidrocarburi policiclice aromatice) din probe de apă subterană, minerală și potabilă. În vederea respectării condiţiilor prevăzute în legislaţia în materie este necesară parcurgerea etapelor legale de contractare a echipamentului de laborator, necesar determinării PAH-urilor (hidrocarbucri policiclice aromatice) din probe de apă subterană, minerală și potabilă.
Criteriu de acordare: Pretul cel mai scazut
Sursa finantare: Fonduri bugetare
Stare: Atribuit

Firma castigatoare: Pro Analysis Systems Bucuresti judetul Bucuresti

Pret: 421960.00 Lei

Data acordare: 2023-09-13 13:39:16