• Bine ai venit!

PRIMARIA COMUNA CAZASU achizitioneaza Furnizare buldoexcavator cu accesorii in cadrul proiectului: „Achizitie utilaj pentru Serviciul de situatii de urgenta si Amenajare parc cu loc de joaca pentru copii in comuna Cazasu, judetul Braila”

In cadrul acestei proceduri de achizitie autoritatea contractanta doreste achizitionarea contractului de achizitie publica avand ca obiect: Furnizare buldoexcavator cu accesorii in cadrul proiectului: „Achizitie utilaj pentru Serviciul de situatii de urgenta si Amenajare parc cu loc de joaca pentru copii in comuna Cazasu, judetul Braila”. Valoarea estimata totala este 394.926,23 lei fara TVA. Autoritatea contractantă intentioneaza sa achizitioneze un buldoexcavator cu urmatoarele accesorii compatibile: lama zapada, cupa excavare 300mm. Descriere si cantitate: conform prevederilor caietului de sarcini. Operatorii economici pot solicita clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire cel tarziu cu 7 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor. Autoritatea contractanta va raspunde în mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari in a 5-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor.

Beneficiar: Comuna Cazasu, județul Brăila
Descriere: In cadrul acestei proceduri de achizitie autoritatea contractanta doreste achizitionarea contractului de furnizare avand ca obiect: Furnizare buldoexcavator cu accesorii in cadrul proiectului: „Achizitie utilaj pentru Serviciul de situatii de urgenta si Amenajare parc cu loc de joaca pentru copii in comuna Cazasu, judetul Braila”, in valoare estimata de 394.926,23 lei Cantitatile de produse si specificatiile/caracteristicile tehnice minimale solicitate se regasesc in Caietul de sarcini ce face parte integranta din documentatia de atribuire.
Criteriu de acordare: Pretul cel mai scazut
Sursa finantare: Program / Proiect
Stare: Atribuit

Firma castigatoare: TERRA ROMANIA UTILAJE DE CONSTRUCTII S.R.L. Tunari judetul Ilfov

Pret: 394915.50 Lei

Data acordare: 2022-02-02 12:13:24