• Bine ai venit!

Societatea Nationala NUCLEARELECTRICA S.A. achizitioneaza Lucrari de termoizolatie la fatadele blocului A1, scarile 1÷5, Cernavoda

Lucrari de termoizolatie la fatadele blocului A1, scarile 1÷5, Cernavoda si constau in: - elaborarea proiectului tehnic (PT), a detaliilor de executie (DDE) si a documentatiei tehnice (DTAC) pentru obtinerea Autorizatiei de Construire pentru lucrarile de termoizolatie la fatadele blocului A1, scarile 1÷5; - executia efectiva a lucrarilor.

Beneficiar: S.N. Nuclearelectrica SA, Sucursala CNE Cernavoda (CNE)
Descriere: Blocul cu locuinte de interventie “A1”, scarile 1 ÷ 5, dat in folosinta in 1982, cu o vechime de 39 ani face parte din cladirile CNE incluse in programul de reabilitare termica derulat in concordanta cu recomandarile si directivele UE, respectiv a cadrului legislativ actual in vigoare (ex. Legea 196/2018; Legea 159/2013; OUG 18/2009, Legea 121/2014 privind eficienta energetica, etc.). Ca urmare a auditului energetic realizat pe fiecare bloc in parte obiectul achizitiei il reprezinta: - elaborarea proiectului tehnic cu detaliile de executie (PT), a documentatiei tehnice (DTAC) pentru obtinerea autorizatiei de construiré si a documentatiilor necesare obtinerii avizelor si acordurilor solicitate prin Certificatul de Urbanism; - executia efectiva de lucrari de refacere a fatadelor cu materiale termoizolante cu protectie termica ridicata avand ca efect imbunatatirea confortului termic, eficientei energetice, mentinerea aspectului arhitectural si urbanistic al zonei, protectie elemente de constructie.
Criteriu de acordare: Pretul cel mai scazut
Sursa finantare: Alte fonduri
Stare: Anulat