• Bine ai venit!

UNIVERSITATEA TRANSILVANIA BRASOV achizitioneaza Piese si consumabile necesare fabricării tolelor de motoare electrice "

Se doreste sa se achizitioneze piese si consumabile necesare fabricării tolelor de motoare electrice consumabile sunt necesare pentru fabricarea unor tole din componența motoarelor electrice prototip, de tip IE4. Materialele se utilizează la maşina de tăiere cu jet de apă și abraziv, Maxiem 1530, existentă în dotarea Universitatii Transilvania din Brasov, partener in cadrul proiectului POC - SMIS 121228 Creşterea competitivității Electroprecizia Electrical Motors prin dezvoltarea în parteneriat cu Universitatea Transilvania - Braşov a unei noi familii de motoare electrice, cu eficiență energetică de clasă superpremium (IE4). Principalul consumabil pentru tăierea cu jet de apă este nisipul abraziv. Acesta este un material mineral natural cu o anumită granulație, utilizat la scară internațională pentru tăierea cu jet de apă. Este un material ecologic iar granulele trebuie să aibă o duritate și rezistență corespunzătoare desfășurării unui proces de calitate cu obținerea unor piese care să aibă precizia dimensională și calitatea suprafeței corespunzătoare. Tot din categoria consumabilelor necesare fabricării unor piese de calitate corespunzătoare, fac parte: tubul de amestec și kit-ul pentru mentenanța capului de tăiere. De asemenea, pentru mentenanța pompei de înaltă presiune e nevoie să se efectueze schimbul de ulei. Toate consumabilele precizate anterior, trebuie să fie compatibile cu echipamentul Maxiem 1530 Numar zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 3 zile. Termenul in care autoritatea contractanta va rapunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari: 2 zile inainte de termenul limita stabilit pentru depunerea ofertelor.

Beneficiar: Universitatea Transilvania din Brasov, str Institutului nr 10
Descriere: Se doreste sa se achizitioneze piese si consumabile necesare fabricării tolelor de motoare electrice consumabile sunt necesare pentru fabricarea unor tole din componența motoarelor electrice prototip, de tip IE4. Materialele se utilizează la maşina de tăiere cu jet de apă și abraziv, Maxiem 1530, existentă în dotarea Universitatii Transilvania din Brasov, partener in cadrul proiectului POC - SMIS 121228 Creşterea competitivității Electroprecizia Electrical Motors prin dezvoltarea în parteneriat cu Universitatea Transilvania - Braşov a unei noi familii de motoare electrice, cu eficiență energetică de clasă superpremium (IE4).
Criteriu de acordare: Pretul cel mai scazut
Sursa finantare: Program / Proiect
Stare: Anulat