• Bine ai venit!

ADMINISTRATIA NATIONALA APELE ROMANE -ADMINISTRATIA BAZINALA DE APA BANAT achizitioneaza Servicii de asigurare obligatorie de raspundere civila auto - RCA

Servicii de asigurare - asigurare obligatorie de raspundere civila auto RCA , conform caiet de sarcini. Asigurare obligatorie de raspundere civila auto RCA pentru 6 unitati, valoare estimata 22.000 lei. Autoritatea contractanta va raspunde tuturor solicitarilor de clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor cu 3 zile fata de termenul limita de depunere a ofertelor. Numar zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor este 6 zile.

Beneficiar: Parcul auto ABA Banat
Descriere: Servicii de asigurare - asigurare obligatorie de raspundere civila auto RCA , conform caiet de sarcini. Asigurare obligatorie de raspundere civila auto RCA pentru 6 unitati, valoare estimata 22.000 lei. Autoritatea contractanta va raspunde tuturor solicitarilor de clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor cu 3 zile fata de termenul limita de depunere a ofertelor. Numar zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor este 6 zile.
Criteriu de acordare: Pretul cel mai scazut
Sursa finantare: Alte fonduri
Stare: Atribuit

Firma castigatoare: OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP S.A. Bucuresti judetul Bucuresti

Pret: 10236.55 Lei

Data acordare: 2024-04-26 11:30:43