• Bine ai venit!

COMUNA BEBA VECHE achizitioneaza “Realizare piste de biciclete in comuna Beba Veche – sat Cherestur si conexiune sat Pordeanu, judetul Timiș”

“Realizare piste de biciclete in comuna Beba Veche – sat Cherestur si conexiune sat Pordeanu, judetul Timiș” Valoarea estimata a procedurii este de 1.513.954,90 lei si se compune din: - cap. 4.1 din DG - Constructii si instalatii - 1.506.658,90 lei -cap. 4.3 din DG - Dotari (Rasteluri pentru biciclete) – 7.296,00 lei A. In conformitate cu prevederile art. 160 alin. (1) din Legea nr. 98/2016, termenul limita pana la care orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire este de maxim 10 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor. B. In conformitate cu prevederile art. 160 alin. (2) din Legea nr. 98/2016 autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarficare/informatiilor suplimentare in a 6 -a zi dinainte de termenul limita stabilit pentru depunerea ofertelor. Orice solicitare de clarificare transmisa dupa data mentionata la punctul A, va pune autoritatea contractanta in imposibilitatea de a oferi un raspuns in termenul mentionat la punctul B. si drept urmare, orice solicitare de clarificare in afara termenelor mentionate se va considera TARDIVA.

Beneficiar: comuna Beba Veche, judetul Timiș
Descriere: “Realizare piste de biciclete in comuna Beba Veche – sat Cherestur si conexiune sat Pordeanu, judetul Timiș” Lucrarile se vor executa în conformitate cu indicatorii și cantitățile prevazuti/ prevazute pe site-ul www.e-licitatie. ro. Durata de executie: 5 luni
Criteriu de acordare: Pretul cel mai scazut
Sursa finantare: Fonduri bugetare
Stare: Anulat